Epoksi Zemin Kaplama

Epoksi Zemin Kaplama


Epoksi, 'epoksi reçineleri' nin temel bileşenlerinden veya kürlenmiş son ürünlerinden herhangi biri ve ayrıca epoksit fonksiyonel grubun adıdır. Poliepoksitler olarak da bilinen epoksi reçineler, epoksit grupları içeren bir reaktif prepolimer ve polimer sınıfıdır.

Epoksi Nedir?

Epoksi zemin kaplamaları, ticari ve endüstriyel zemin kaplamaları için yaygın olarak kullanılmaktadır . Epoksi kaplamalar, uzun yıllar dayanabilen ve ağır yüklere dayanabilen yüksek performanslı, pürüzsüz ve dayanıklı bir yüzey sağlamak için normalde beton zeminler üzerine uygulanır . Birçok endüstriyel site, depo ve ticari bina, işçiler, ekipman ve envanter için temiz ve güvenli koşulları korumak için epoksi zeminlere güvenir.Epoksi zemin kaplamaları, ticari ve endüstriyel zemin kaplamaları için yaygın olarak kullanılmaktadır . Epoksi kaplamalar, uzun yıllar dayanabilen ve ağır yüklere dayanabilen yüksek performanslı, pürüzsüz ve dayanıklı bir yüzey sağlamak için normalde beton zeminler üzerine uygulanır . Birçok endüstriyel site, depo ve ticari bina, işçiler, ekipman ve envanter için temiz ve güvenli koşulları korumak için epoksi zeminlere güvenir.

Aralarından seçim yapabileceğiniz birkaç farklı epoksi döşeme türü vardır. Bunlar şunları içerir:

  • Kendi kendine dağılan epoksi zeminler – bu çok güçlü bir zemindir ve bu nedenle yoğun trafik ve yoğun kullanım alanlarında kullanılır.

  • Kuvars kumu ile kendi kendine dağılan epoksi zeminler – kendiliğinden dağılan epoksi zeminle aynıdır, ancak mükemmel kayma önleyici özelliklere sahiptir.

  • Kendinden yayılan epoksi zeminler – bu zeminlerin temizlenmesi ve bakımı kolaydır ve mutfaklarda, yemek odalarında vb. Kullanım için çok popülerdir.

  • Harç epoksi zeminler – bu, mevcut tüm epoksi zeminlerin en güçlüsüdür. Ayrıca, başka bir tür epoksi zemin döşemeden önce çatlakları onarmak için de iyidirler.

İlk olarak, yaygın bir yanlış anlamayı çürütmek önemlidir. Epoksi aslında her şeyden önce bir bileşendir. Yani epoksinin ne olduğunu sorduğunuzda, bu birçok şeyin bir parçası. Epoksi zemin kaplaması epoksi kullanılarak yapılır. Epoksi reçine ayrıca epoksi kullanır ve bazen epoksi zemin kaplama işleminin bir parçasıdır. Betonu kapatmak için epoksi reçineyi kullanabilir, ekstra güç ve parlaklık kazandırabilirsiniz. Epoksi zemin kaplaması gibi sıvı olarak başlar ve sertleşirken sertleşir. Çok ince farklılıklar var ama çok büyük bir şey yok. İhtiyacınız olursa, dost canlısı ve bilgili teknisyenlerimizden birinden bunu daha ayrıntılı açıklamasını isteyebilirsiniz. Ve sizin ve döşeme projeniz için hangisinin doğru olduğuna karar vermenize her zaman yardımcı olabiliriz. Çünkü zemin söz konusu olduğunda hepsini gördük ve yaptık ve büyük ya da küçük herhangi bir projenin nasıl üstesinden gelineceğini biliyoruz.

 

Epoksi Zemin Kaplama Fiyatları

Zemin bozukluğuna göre değişkenlik göstererek 5,00€/m²+Kdv başlayarak seçilen zemin türüne ve sarfiyatına göre 25,00 €/m²+Kdv birim fiyatlar arasında değişkenlik göstermektedir. Kullanılan malzemenin kalitesine göre de değişkenlik göstermektedir. Zemin keşfine göre  net fiyat verilmektedir.