ESD ZEMİN KAPLAMA

ESD ZEMİN KAPLAMA


Antistatik pvc bir ürün olan ESD Zemin Kaplamaları kişinin üzerinde biriken statik yükün kıvılcıma ve elektronik aletlerde bozulmaya sebep olmaması için bünyede oluşan statik elektriğin doğrudan toprağa verilmesini sağlayacak sistemlerdir.

 

Üretimleri gerçekleştirilirken %99 gibi doğal olarak üretilen Linolyum Pvc Zemin Kaplama ürünleri mevcutken özel kimyasal plastiklerden üretilen pvc zemin kaplama Çeşitleri de mevcuttur. Belirtilen standartlar dogrultusun da Üretilen tüm bu pvc kaplamaların ortak özellikleri sağlık bakanlığı onaylı hijyenik olmalarıdır. Antibakteriyel, hijyenik, Anti-statik gibi özelliklere sahip çeşitli ürünleri mevcuttur. Kullanım alanlarına göre farklı standartlar dogrultusun da üretilen pvc zemin kaplama ürünleri aynı zaman da ev tipi pvc yer döşeme ve ticari tip pvc yer döşeme olarak iki kategoriye ayrılmaktadır. Fiyat bakımından En uygun pvc yer döşeme fiyatları ev tipi pvc kaplamalara aittir. 

 

Heterojen Pvc Yer Döşeme

Ticarî tıp pvc yer doseme ürünleri arasında en uygun Pvc Zemin Kaplama fiyatlarına sahip olan kaplama türleridir. Alt ve üst kısım olarak iki ayrı ürünün pres sonucu birleştirilerek elde edildiği bu ürünler toplam da 2 mm kalınlığa sahiptirler.

 

Heterojen Pvc Kaplamaların üst kısmını oluşturan pvc ler genel de 0,15 mm ile 0,80 mm olarak üretilmektedir. Kullanım açısından aşınma dereceleri artıkça yıpranma süreleri de uzamaktadır. Türkiye piyasasın da genel de 0,70 mm aşınma derecesine sahip heterojen pvc yer doseme ürünleri kullanılmaktadır.

 

Heterojen pvc yer döşeme ürünlerinin de fiyatları aşınma derecelerin de ki miktara göre farklılık göstermektedir.

 

Homojen Pvc Yer Döşeme

Pvc yer döşeme ürünleri içerisin de önemli bir yeri olan Homojen Pvc Kaplamalar 2 mm kalınlık doğrultusunda tek parça halinde üretilen pvc kaplama çeşididir. Homojen Pvc Kaplamalar da ürün kullanılıp deforme oldukça deforme olan üst yüzeyiyle alt yüzeyleri aynı malzeme olduğun dan daha uzun ve hijyenik bir kullanım imkanı vermektedir.

 

Ayrıca özel olarak üretilen Homojen Kondaktif Pvc Kaplama ürünleri sayesin de zeminler de oluşan elektrik akımlarını dengeleyerek insan vücuduna girmesini engellemektedir. Bu özelliğiyle hastanelerin x-ray cihazlarının bulunduğu odalarda ve ameliyat yapılan odalar da doktorların elektrik akımlarından etkilenmeden rahat bir operasyon gerçekleştirebilmeleri için zemin de tercih edilen kaplama türüdür.

 

Homojen Pvc Kaplama ürünleri genel olarak hastanelerde ve Okullarda tercih edilmektedir.

 

Spor Pvc Yer Döşeme

Kapalı mekanlar da sosyal faaliyetlerin yürütüldüğü alanlar ve Spor müsabakalarının yapıldığı zeminler için özel olarak üretimi gerçekleştirilen pvc yer döşeme ürünleridir. Kullanım yerlerine göre 3,5 mm ile 15 mm kalınlıkları arasın da değişen Spor Pvc ürün çeşitleri mevcuttur.

 

Fitness salonları, basketbol, futbol, voleybol sahaları gibi kapalı mekanlar için kullanılan bu ürünler profesyonel müsabakaların yapıldığı zeminlere göre özel üretime tabidirler. Sporcuların ayak kaslarının yorgunluğunu minimuma indirgemek ve müsabaka da geçer li oyun topunun sekme orantısı dâhilin de ayrı özellikler çerçevesin de üretimleri gerçekleşmektedir.

 

Profesyonel anlamda üretimi gerçekleştirilen Spor Pvc Zemin Kaplama ürünlerinin en çok tercih edilen markası Tarkett Spor Pvc ürün çeşitleri ne aittir. Pvc yer döşeme ürünleri arasın da tüm kategoriler de pvc üretimi olan Tarkett markası Spor Pvc Kaplama ürünlerinde de en çok tercih edilen marka olmaktadır. En ucuz spor pvc fiyatları araştırması içerisine girdiğiniz de farklı fiyatlar farklı fiyatlar bulmak mümkün olabilir ancak belirttiğimiz özelliklere eş değer olmayacaktır.

 

Ayrıca bu anlam da ihalesi alınmış bir spor zemin kaplama için bayındırlık pozu 25.116/S11 olarak belirtilmiş se bu poz kapsamın da tercih edilecek ürün minimum 6 mm kalınlığa sahip bir Spor Pvc Yer Döşeme ürününe ait olması gerekmektedir.

 

Bu bağlam da projeleriniz için bizimle iletişime geçebilir en uygun fiyat ve en doğru zemin kaplama tercihi için size uygun sunacağımız teklifler neticesin de kararınızı verebilirsiniz.

 

Zemin Kaplama sektörü çok çeşitlilik göstermektedir. Önemli olan uygun fiyat araştırmasın dan çok zemine uygun olan malzemenin seçimi ve bu malzemenin işin de başarılı kişi veya kurumların ellerine bırakılmasıdır.