Gerflor spor vinil

Gerflor spor vinil


Gemi iç mekanları için özel olarak tasarlanmış Streamo zemin kaplamalarımız, denizcilik pazarının en katı gereksinimlerini karşılar. IMO uyumlu zemin kaplamalarımız, olağanüstü sert aşınma ve kayma direncine ihtiyaç duyulan yoğun trafik alanları için tasarlanmıştır.

 Pvc Spor yer döşeme performansı yapılan spor faaliyetinin kalitesini ve sporcu sağlığını doğrudan etkilemektedir. Sporcu sağlığı açısından zemin ve ayakkabı etkileşimi ayakta ve bacakta oluşacak yüklerin en önemli belirleyicidir. Bu etkileşim kas, kiriş, bağ, kemik ve kıkırdaklarda yaralanmalara neden olabilir. Spor faaliyeti yapılan zeminin esneme ve sürtünme özellikleri yaralanmalar açısından da çok önemlidir. Esneme özelliği iyi olan bir zemin kemiklere, eklemlere, kirişlere binecek yükleri, sürtünme özellikleri az olan zemin ise eklemlere ve bağlara binecek yükleri ciddi oranda azaltır. Yumuşak zemin kronik aşırı kullanım sorunları yanında düşmeler nedeniyle meydana gelebilecek akut ezilmelere karşı da koruyucu özelliklere sahiptir. Spor yapılan zemindeki yüksek sürtünme direnci dokuların (özellikle eklemler ve bağlarının) yaralanma riskini artırır. pvc spor zemin kaplama Zeminin sürtünme katsayısı bazı aktiviteler için hızlı hareket reaksiyonu açısından da önem taşımaktadır

 

Pvc Spor Zemin Kaplama Nedir

pvc spor salonu zemin kaplama spor zemin kaplama 2 katmandan oluşur üst katmanda pvc olup alt katmanda ise sünger olarak üretilir. 3 mm’den 12 mm’e kadar ürünleri vardır kapalı spor salonlarının zemin kaplamasında mecburidir esnek ve hijyenik olmasıyla tercih edilir

  

PVC Spor Zemin Kaplama Nedir Nasıl Uygulanır

kapalı spor salonu zemin kaplama ve açık spor salonu zemin kaplamalarında şart koşulan bu ürün başta mevcut zemine kg bazlı akıllı şap (tesviye şapı) uygulanır, daha sonra tesviye şapı uygulanan zemin deki pürüzlerin giderilmesi için zımpara yapılır, ardından spor pvc malzeme açılıp yere serilir serildikten sonra 1 gün beklenilir malzemenin oturması için, diğer gün gelip pvc zemin tutkalı ile yapıştırılır. zemine yapıştırıldıktan sonra pvc aralarındaki derzler kaynak ile çekilip ardından çekilen kaynağı sildikten sonra uygulama bitirilir ve spor zemin kaplama çizgisi diğer adı ile oyun çizgisi çizilir bu spor salonundan spor salonuna değişebilir.

Spor zemin kaplama sistemleri; genellikle kapalı salon yüzeyleri için tasarlanmış extrem koruma, optimum güvenlik, konfor ve yoğun sportif performans sağlayan ürünlerdir.

 

Dinamik renç seçeneklerinin yanında şeffaf koruma katmanı sayesinde mükemmel leke direnci sağlar. Çeşitli kalınlıklarda basketbol, hentbol, voleybol, jimnastik, güreş ve diğer tüm salon oyunları için ideal bir zemin kaplamasıdır.