HOMOJEN PVC YER DÖŞEMESİ

HOMOJEN PVC YER DÖŞEMESİ


HOMOJEN PVC YER DÖŞEMESİ

Tarkett_Homojen pvc yer döşeme ürünün isminden de anlaşabileceği gibi asıl özelliği malzeme yapısında her yerinde aynı özellik ve eşit dağılan malzeme durumu vardır. Standart kalınlığı 2 mm olarak bilinir. Diğer PVC kaplamalarında aşınma tabakası 0.30 mikron olmaktadır fakat homojen PVC zemin kaplama ürününde aşınma tabakası 200 ( 2 mm ) mikronlara kadar ulaşmaktadır.

 

HOMOJEN PVC YER DÖŞEMESİ

 

Doğal olarak yapısı diğer ürünlere göre daha dayanıklı ve aşınmalara karşı korunmalıdır. Daha uzun ömürlü yapısı ile de sizleri üzmeden kullanmanıza olanak sağlar. Yoğun trafiğe maruz kalan alanlarda daha çok öne arz etmektedir. Yoğun kullanılan alanlarda zeminin daha sağlam ve aşınmalara karşı korunmalı olması gerekmektedir bu yüzden homojen PVC zemin kaplama tam olarak bu alanlara göredir.

 

Tarkett_Homojen pvc yer döşeme Su ve yağ gibi malzemeleri emme durumlarında oldukça dayanıklıdır ve sıvı kaçırması yaşatmamaktadır. Yalıtım özelliği ile elektriği iletmez bir yapıya sahiptir. Ses yalıtımı sayesinde de oldukça başarılı bir formdadır. İçerisindeki bileşenleri sayesinde yanmaya karşı dayanıklıdır. Yangınlarda zarar görmeyecek şekilde tasarlanmıştır.

 

Tarkett_PVC zemin kaplama ürünleri arasında en kalın yapıda olan malzeme olarak da geçmektedir. Homojen PVC zemin kaplama ürünü kendi içerisinde farklı özelliklere sahip olan farklı ürünler olarak da ayrılmaktadır. Bunlardan bir tanesi de anti-bakteriyel özellikli olan homojen PVC zemin kaplama ürünüdür.

 

Homojen PVC Zemin Kaplama Kullanım Alanları Nerelerdir?

Homojen pvc yer döşeme Okullar, hastaneler, ofisler, çeşitli ticari mekanlar, laboratuvarlar, klinikler, bakım evleri ve huzur evleri gibi alanlarda hijyen ve kolay temizlenebilmesi özellikleri ile en çok tercih edilen PVC kaplama ürünüdür.

 

Homojen PVC Zemin Kaplama Fiyatları Nedir?

Tarkett_Homojen pvc yer döşeme Ucuz ve kaliteli bir zemin kaplama ürünü olan homojen PVC zemin kaplama malzemesi sınıfında en iyilerinden biridir. Fiyatlandırılması ise metre kare olarak yapılmaktadır. Genel olarak metre kare durumunun dışında yapılan işçilik ve işin yapılacağı yerin durumu hangi ilde olduğu gibi faktörler de işin genel fiyatlandırılmasında oldukça etkilidir.

 

Tarkett_Homojen pvc yer döşeme malzemesi genel olarak en uygun fiyatlı ve kaliteli yapısıyla oldukça kullanışlı bir üründür. Uzun yıllar sizi yarı yolda Tarkett pvc zemin kaplama, Tarkett vinil, Tarkett akustik, pvc homojen, pvc heterojen.HOMOJEN PVC YER DÖŞEMESİ