KREŞ PVC YER DÖŞEMESİ

KREŞ PVC YER DÖŞEMESİ


Anaokulları için profesyonel çözümler sunan antibakteriyel pvc zemin kaplamaları, Sınıflar ve koridorlar için dayanıklı taban döşeme malzemeleridir. Yumuşak yapısıyla çocukların düşmelerinde önemli derecede faydaları vardır.

 

Okul PVC Zemin Kaplama Nedir?

Okul pvc zemin kaplama Eğitim yerleri eğitim kalitelerinin dışında öğrencilere sunduğu hizmetleri hep en iyisi olsun diye çaba göstermektedir. Bunun ile birlikte çocukların veya yetişkin bireylerin okul içerisinde hem hijyenik bir ortam olması ve gelişen son teknolojilere uygun olup sağlık açısından da güvenli olan okul PVC zemin kaplama sistemlerini tercih etmektedirler. Bu malzeme cinsi PVC zemin kaplama ürün grubuna dahil olduğu için dayanıklılık konusunda çok önemli bir malzemedir.Homojen PVC Zemin Kaplama Nedir? Nasıl Bir yapıya Sahiptir?

Homojen pvc yer döşeme ürünün isminden de anlaşabileceği gibi asıl özelliği malzeme yapısında her yerinde aynı özellik ve eşit dağılan malzeme durumu vardır. Standart kalınlığı 2 mm olarak bilinir. Diğer PVC kaplamalarında aşınma tabakası 0.30 mikron olmaktadır fakat homojen PVC zemin kaplama ürününde aşınma tabakası 200 ( 2 mm ) mikronlara kadar ulaşmaktadır.

 

Doğal olarak yapısı diğer ürünlere göre daha dayanıklı ve aşınmalara karşı korunmalıdır. Daha uzun ömürlü yapısı ile de sizleri üzmeden kullanmanıza olanak sağlar. Yoğun trafiğe maruz kalan alanlarda daha çok öne arz etmektedir. Yoğun kullanılan alanlarda zeminin daha sağlam ve aşınmalara karşı korunmalı olması gerekmektedir bu yüzden homojen PVC zemin kaplama tam olarak bu alanlara göredir.

 

Homojen pvc yer döşeme Su ve yağ gibi malzemeleri emme durumlarında oldukça dayanıklıdır ve sıvı kaçırması yaşatmamaktadır. Yalıtım özelliği ile elektriği iletmez bir yapıya sahiptir. Ses yalıtımı sayesinde de oldukça başarılı bir formdadır. İçerisindeki bileşenleri sayesinde yanmaya karşı dayanıklıdır. Yangınlarda zarar görmeyecek şekilde tasarlanmıştır.

 

PVC zemin kaplama ürünleri arasında en kalın yapıda olan malzeme olarak da geçmektedir. Homojen PVC zemin kaplama ürünü kendi içerisinde farklı özelliklere sahip olan farklı ürünler olarak da ayrılmaktadır. Bunlardan bir tanesi de anti-bakteriyel özellikli olan homojen PVC zemin kaplama ürünüdür.

 

Homojen PVC Zemin Kaplama Kullanım Alanları Nerelerdir?

Homojen pvc yer döşeme Okullar, hastaneler, ofisler, çeşitli ticari mekanlar, laboratuvarlar, klinikler, bakım evleri ve huzur evleri gibi alanlarda hijyen ve kolay temizlenebilmesi özellikleri ile en çok tercih edilen PVC kaplama ürünüdür.

 

Homojen PVC Zemin Kaplama Fiyatları Nedir?

Homojen pvc yer döşeme Ucuz ve kaliteli bir zemin kaplama ürünü olan homojen PVC zemin kaplama malzemesi sınıfında en iyilerinden biridir. Fiyatlandırılması ise metre kare olarak yapılmaktadır. Genel olarak metre kare durumunun dışında yapılan işçilik ve işin yapılacağı yerin durumu hangi ilde olduğu gibi faktörler de işin genel fiyatlandırılmasında oldukça etkilidir.

 

Homojen pvc yer döşeme malzemesi genel olarak en uygun fiyatlı ve kaliteli yapısıyla oldukça kullanışlı bir üründür. Uzun yıllar sizi yarı yolda bırakmaz.

 

 

 

 

PVC zemin kaplama malzemesi okul içerisinde farklı özellikleri ile farklı odalarda veya sınıflarda kullanılabilmektedir. Zeminde rahat bir yürüyüş keyfi veya yalıtım özelliği ile laboratuvarlarda kullanılabilmektedir. Dersliklerde, spor salonu zeminlerinde veya fen odalarında olmak üzere farklı kullanım alanları ile karşımıza çıkabilmektedir.

 

 

Okul PVC Zemin Kaplama Kullanım Alanları

PVC zemin kaplamaları farklı kullanım alanlarına sahiptir. Özelliklerine göre hangi alanda daha iyi sonuç veriyorsa o alanda kullanılabilmektedir. Bu ürünler okullarda derslik zemin kaplama ürünü olarak kullanılmaktadır. Bunun yanında koridorlarda da kullanılabilmektedir. Bu iki farlı ürün çeşidine beraber bakalım.

 

Derslik /Sınıf Okul PVC Zemin Kaplama Çeşitleri

Bu ürün çeşidi kullanılması sebebi, okuldaki derslikler ve sınıflarda sessizlik çok önemi olduğu için yalıtım işlemlerinin de iyi olması gerekmektedir. Bu sebeple seçilecek döşeme elemanları bu ihtiyaçlara uygun olacak şekilde belirlenip uygulanmalıdır. Okul PVC zemin kaplama ürünü ise üzerinde güvenli bir şekilde yürünebilen, koşulabilen ve kolaca temizlenebilir yapısı ile okullarda kullanılmaktadır.

 

Okul PVC zemin kaplama ürünü gibi malzemeler kullanılmadığı zamanlarda bu ortamlarda genlikle ahşap malzemeler kullanıldığı için temizlenme aşamalarında hep soyulma dökülme gibi sorunlar doğurmaktadır. Bu sebeple PVC cinsi malzemeler her zaman daha kolay temizlenilir ve kullanımı daha kolay bir üründür.

 

 

Koridor PVC Zemin Kaplama

Bu ürün çeşidi ise okul koridorlarında kullanılan en önemli malzemelerdendir. PVC malzeme türü oldukça dayanıklı ve kaymaz yapısı ile okul koridorlarında kullanılması daha kolay ve güvenli olarak belirenmiş ve neredeyse her okul koridorlarında görülebilmektedir. Bu ürün kaplaması diğer ürün çeşitleri gibi gürültü yapıcı bir formda değildir ve ses yalıtımı ile daha ön plana çıkmaktadırHeterojen PVC Kaplama Nedir?

Heterojen Pvc Yer Döşeme balıca katman, orta desen katman ve üst şeffaf katman olarak 3 katmanlı olarak bilinen zemin kaplama ürünüdür. Malzemenin üst katmanı heterojen PVC malzemesi ile kaplanmıştır. Geniş ürün yelpazesine ve renk desen seçeneklerine sahiptir. Yoğun trafik alan ortamlarda kullanılmaya uygun yapısı vardır

 

Darbelere ve yüksek şiddetli aksiyonlara karşı dayanıklıdır. Üretilme şekli karo ya da rulo şeklindedir. Heterojen PVC kaplama kalınlığı 2mm den 10 mm ye kadar farklı kalınlıklarda oluşabilmektedi

 

Heterojen Pvc Yer Döşeme, Homojen PVC kaplamalarına göre daha fazla desen ve renk seçeneğine sahiptir. Kendi içerisinde farklı modellere ayrılmaktadır. Akustik, spor, konut, ticari, gibi farklı özelliklere sahip modellere ayrılmıştı

 

Heterojen Pvc Yer Döşeme, kaplamada ön plana çıkan en önemli özelliklerinden bir tanesi cila gerektirmeyen yapısı sayesinde hiçbir işleme gerek kalmadan uzun ömürlü kullanım fırsatı sunmaktadır. Anti-bakteriyel özelliği ile cila gerektirmeyen yapısı birleşince ortaya uzun yıllar deforme olmayan ve canlılığını koruyan bir PVC zemin kaplama ürünü çıkmaktadı

 

Heterojen PVC Kaplama Özellikleri Nelerdi

Heterojen Pvc Yer Döşeme de desen, renk seçenekleri oldukça fazla olup istediğiniz dekorasyona uygun yapıdadır. Esnek ve su geçirmez aynı zamanda yağ ve kir yüzeyinde tutmaz. Basınca dayanıklıdır ve ses yalıtım özelliği mevcuttur. Aşınmaya dayanıklı yapısı ile üst katmanı herhangi bir aşınma, çizilme gibi durumlara karşı mukavemetlidir

 

PVC rulo kalınlığı 2mm olabilmektedir. Farklı kalınlıklarda da üretimi yapılmaktadır. 2mm, 3mm, 4mm gibi kalınlıkları da mevcuttur siz kendi alanınız ve kullanım amacınıza göre kalınlık seviyenizi belirleyebilirsini

 

Heterojen PVC Zemin Kaplama Nerelerde Kullanılır?

Okullar, hastaneler, ofisler ve çeşitli ticari faaliyetlerde bulunan ticarethanelerde kullanılabilmektedir. Laboratuvarlarda, kliniklerde, bakım evlerinde, huzur evlerinde ve hijyenin ön planda tutulduğu alanlarda kullanılması uygundur

 

Heterojen Pvc Yer Döşeme ürünü temizlenmek istendiği zaman ilk önce kuru ve ıslak bir paspasla temizlenmesi yapılabilir. İstenildiği gibi yıkanabilir içerisine su kaçması gibi sorunlara karşı dayanıklıdır. Vakumlama işlemi ile temizlenmesi de mümkündür. Yer kaplama ürününüze uygun bir cila ürünü ile zemininizi cilalaya bilirsiniz.

 

PVC ZEMİN KAPLAMA

Doğadan izler taşıyan koleksiyonlarla beraber loş ortamlı ahşap tasarımlara renk katan eşsiz tasarımlar hem şıklık hem de zarafet yarışına girmiş durumdalar. Sadece gri tonlarının olmadığı renk seçenekleri arasında cıvıl cıvıl renkler de bulunmaktadır. Bununla birlikte ortamda zıtlıklarla birlikte farklılık oluşturulması vazgeçilmez olmaktadır. Teknolojinin gelişmesiyle beraber pür uygulama sistemi ile daha temiz ortamlar oluşturan yoğun trafik pvc zemin kaplama, temizlik ve bakım için harcanan paralarınızı başka bir alanda kullanmanıza olanak sağlar. Kullanıldığı sürece cila gerektirmeyen yapısı ile su, ilaçlar ve enerjiyi harcama oranını azaltarak hem çevreye hem de devlete katkıda bulunulmaktadır. Ayrıca ticaret ile uğraşılan mekanlarda da tercih edilebilir. Yapısının esnek olması sebebiyle üzerinde ne kadar gezilmesi önemli değildir. Uzun yıllar deforme olmadan kullanılabilir.