PVC  ESASLI SPOR YER DÖŞEMESİ

PVC ESASLI SPOR YER DÖŞEMESİ


pvc esaslı karo yer döşemesi Pvc zemin kaplama Rolu, Karo LVT ve İletken, hammadesi pvc esaslı olan zemin kaplama ürünüdür. Zengin renk ve desen seçenekleri bulunan pvc yer döşemeleri kolay uygulanabilirliği,leke tutmaması ve temizliği zahmet gerektirmeyen yer döşeme ürünü olduğu için tercih edilmektedir.

Spor Pvc zemin kaplama 8.3 mm sistemlerinin bir başka kalınlıktaki ürünü olan bu çeşidin ne olduğunu anlatmadan önce PVC zemin kaplaması nedir? Diye aklınızdaki soruları gidermek daha doğru olacaktır. PVC maddesi doğal olmayan bir maddeden oluşmaktadır. Sentetik bir madde içeriğinden oluşmaktadır. Mevcut olan ürünlerin PVC kaplanarak daha dayanıklı geldiğini tespit eden bilim adamlarından sonra dünya genelinde yayılmış olup tüm dünya üzerinde kapalı alanlar, özel ofisler, AVM, konutlarda kullanılmaya başlanmıştır. En bilinen ve en temel özelliklerinden birisi dayanıklı olmasıdır. Çok yoğun insan trafiği bulunan alanlarda bile maksimum performans göstermesi ile bilinir.

 

Spor Pvc Zemin Kaplama

8,3 mm spor PVC zemin kaplama ürünü ise bu bahsettiğimiz PVC maddesinin ailesinden olup farklı alanlarda kullanılan bir çeşididir. Her kalınlığına göre spor alanında kullanıldığı spor dalı farklılık gösterebilir. Çünkü her kalınlıktaki yer her spor dalı için uygun olmayabilir. Basketbol sahasının zemini ile bir tenis sahasının zemini aynı olamaz tabii. Bu yüzden spor PVC zemin kaplama ürünleri çok sayıda mm boyutlara sahiptir. Bu kaplama çeşitimiz çoğu dekorasyon yerlerinde de bahsedildiği üzere hem genel anlamda kaplama çeşidi olup hem de iç mekân zemin döşeme çeşidi olarak geçmektedir.

 

8,3 mm Spor PVC Zemin Kaplama Sistemlerinin Kullanım Alanları Nerelerdir?

Hem genel kaplama ürünü olan hem de iç mekân PVC spor kaplama ürünü olan 8,3 mm spor PVC kaplama ürünümüzün kullanım alanlarını inceleyelim. Çoğu spor faaliyeti gösteren yerlerde kullanılabilir olmasının dışında bu ürünün yapısı bakımından kalınlığı sayesinde üzerinde topun geri sekmesi ve ayak kontrolü gibi etkileşimler için daha yüksek şok emme özelliği olan yapısı ve noktasal esnekliğe sahip olması en iyi özelliklerindedir. Bu özelliklere sahip olması ile basketbol sporunda zemin yapısı 8,3 mm kalınlığında spor PVC kaplama ürünü olursa hem sporcular açısından oynama kolaylığı sağladığı için hem de izleyenler açısından oynanan sporun seyir zevkinin yükselmesi herkesi memnun edecektir. Spor faaliyeti gösteren alanlardan en çok bu kalınlıkla basketbol sporu başta olmak üzere top kontrolü ve kişilerin ayak hakimiyetini iyi kurması gereken diğer spor türlerinin zeminlerinde mutlaka olması gerekir.Pvc Zemin Kaplama

Spor PVC Zemin Kaplama 6,5 mm Sistemleri Nedir?

PVC zemin kaplama sistemleri içerisinde bulunan spor PVC yer döşeme sisteminin 6,5 mm kalınlığındaki ürünü hakkında konuşacağız. Bu ürünü tam anlamıyla açıkla yayıp size sunmadan önce PVC yer kaplama sisteminin genel olarak ne olduğundan bahsedelim. PVC yer kaplama sistemleri aslında çok uzun ve karmaşık düzeni olan bir sistemdir. Karmaşık düzen ile kastettiğimiz ise çok sayıda ürün çeşitliliği barındırmasıdır. Bu ürün kalabalığından bahsedecek olursak kendi içerisinde farklı yapı malzemeleriyle oluşan farklı tip kullanıcı odaklı kaplama sistemlerinin olmasıdır. Bu sayede kullanıcılara istedikleri kalitede içerik sunabilmektedir.

 

Spor Pvc Zemin Kaplama

Spor PVC zemin kaplama sistemleri ise PVC yer kaplama siteminin alt dallarındandır. Bu dal da isminden anlaşıldığı gibi spor konulu alanlarda zemin kaplama için kullanılır. Spor alanlarının zeminleri her dal için farklı konseptlere uygun olmak zorunda olması ile beraber bu alan içerisinde farklı kalınlıklarda içeriklere ihtiyaç duyuldu. Bu ihtiyaç ile beraber spor PVC kaplama ürününde 2mm ile 10 mm arasında kalınlıklarda ürünler üretiliştir. Piyasa içerisinde de tüm firmalarda farklı markalar aracılığıyla satışı yapılmaktadır. Bu satışı yapılan ürünleri almadan veya uygulatmadan güvenilirliğini ve işlem yaptıracağınız firmanın deneyiminden çok emin olunuz. PVC kaplama işlemleri ultra deneyimli işçilik isteyen kaplama sistemleridir. Şimdi 6,5 mm spor PVC kaplama ürünümüzün özelliklerine bakalım.

 

6,5 mm Spor PVC Zemin Kaplama Sistemlerinin Özellikleri Nelerdir?

6,5 mm spor PVC zemin kaplama ürünün özelliklerinden bahsedecek olursak ilk önce yapı bakımından cila gerektirmeden çok uzun yıllar kullanım deneyimi sunmaktadır. Anti bakteriyel formda olması ile de mikroplara karşı korumalı olup kir ve pas gibi durumları da yaşamanıza izin vermez. Ayrıca yüksek oranda güce dayanıklı olması da kendisini alanında en iyilerden biri yapmaktadır. Köpük tabanlı bir vinil kaplama sistemidir. Optimum güvenlik standartlarına uygun ve gereken tüm özellikler tüm federasyonlar tarafından onaylanmıştır. GreenLay yöntemi ile daha hızlı uygulanma özelliği mevcuttur. Kullanım alanlarından futbol, handbol ve basketbol sahaları tam olarak bu malzeme cinsi için vazgeçilmez bir unsurdur.Pvc Zemin Kaplama

Spor PVC Zemin kaplama 5 mm Sistemleri Nedir?

 

Spor PVC zemin kaplama ürün çeşitleri farklı kalınlıklarda olup birçok çeşide sahip bir ürün yapısıdır. Bu ürün yapısı PVC zemin kaplama alanının içindeki yan dallardır. Farklı ürün çeşitleri mevcuttur. Bu ürün çeşitlerinden isminden de belirtildiği üzere spor alanlarına kullanılan zemin kaplama ürünüdür. 5 mm kalınlığında olması kendine has bir avantajı veya özelliği içinde barındırabilir. PVC zemin kaplama nedir gibi sorulara da cevap vermemiz gerekli bu noktada.

 

Pvc Yer Döşeme 

PVC yer kaplama sistemleri kullanıcılara istedikleri alanda yoğun kullanım yaptıkları mekanlarda sorunsuz şekilde dayanıklılık gösteren, konforlu bir alan yaratan ve iç mekân huzuru, uzun kullanım fırsatı sunabilen zemin. Kaplama sistemleridir.

 

Genel olarak PVC zemin kaplama sistemlerinden bahsettikten sonra bu ürün grubu içerisindeki diğer malzeme çeşitlerinden bir tanesi olan spor PVC kaplama hakkında biraz bilgi verelim. Spor PVC kaplama sistemleri son yıllarda dünya genelinde de meşhur olmuş bir yer döşeme sistemidir. Adı gereği sadece spor konulu alanlarda kullanılabiliyor. Yani üretimi sadece spor salonları gibi veya bir spor branşına göre özel şekilde olabiliyor. Üretildiği alana göre kullanım şekli değişiklik gösterebilir ve malzeme kalitesi sorunsuz olsa da kullanıcılara sunduğu özellikler kullanılacağı alana göre farklılık gösterebilir. Çünkü bir basketbol sahasının zemininde kullanılacak malzeme yapısı ile bir boks salonundaki zemin malzeme yapısı bir olabilir mi? Tabiki de hayır o yüzden her spor branşı için üretilen spor PVC kaplama malzemeleri özenle üretilir.

 

5 mm Spor PVC Zemin Kaplama Sistemlerinin En Temel Özellikleri Nelerdir?

5mm spor Pvc yer döşeme ürününün diğer kalınlıklardaki spor kaplama çeşitleri gibi karakteristik özellikleri mevcuttur. Bu başlık altında o özelliklerinden bahsedeceğiz. Bu özellikleri ise farklı markalar tarafından aynı kalınlıkta ürünler üretilebiliyor o yüzden her marka aynı özellikleri sunmaya da bilir. Özellikleri; daha fazla yürüme ve akustik açıdan değerli bir maddedir. Kullanım alanları ise masa tenisi, squash, badminton, box, fitness ve SPA uygulamaları için ideal kullanım avantajları ve kullanım deneyimi sunar.Pvc Zemin Kaplama

Spor pvc zemin kaplama 3,45 mm spor PVC hakkında bazı bilgilere bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

 

3,45 mm Spor PVC Zemin Kaplama Sistemleri Nedir?

PVC zemin kaplama sistemleri içerisinde bulunan ürün gruplarından olan spor Pvc yer döşeme çeşitlerinden bir tanesidir. Bu ürün de diğer Pvc yer döşeme sistemleri gibi ürün kalitesi ve dayanıklılığı ile ön planda olmaktadır. PVC yer döşeme sistemlerinden bahsettik ama ne olduğunu açıklamadık ilk önce ondan bahsetmek gerekirse PVC yer döşeme sistemleri kapalı ortamlarda kullanılan ve hem görsel açıdan hem de dayanıklılık açısından insanların tercih ettikleri yer kaplama sistemleridir. 3,45 mm spor PVC kaplama ürünü de yaklaşık 7-8 adet kalınlıkta olan spor kaplama sistemlerinin bir üyesidir.

 

Bu ürün diğer spor kaplama ürünleri gibi spor kategorisindeki firmalara, kuruluşlara hizmet verebilmektedir. Kendi içerisinde sahip olduğu kendine has özellikleri de mevcuttur. Bunun yanı sıra PVC kaplama sistemlerinden bir tanesi olduğu için kullanıcılara ultra dayanıklılık ve sağlıklı kullanım açısından garanti sağlayabiliyor. Genel olarak spor PVC kaplamalarının oluşma sebebi en başta fitness sektörü olarak başlıca diğer sektör gruplarının hayat şartları ve koşullarının getirdiği bazı kurallar ve ihtiyaçlar çerçevesinde ortaya çıkmıştır. Üretilen tüm spor pvc yer döşeme ürünleri gerekli kalite standartlarına uygun olup gerekli olan tüm belge ve sertifikalara sahip olarak üretilmektedir.

 

3,45 mm Spor PVC Zemin Kaplama Sistemlerinin Kullanım Alanları Nelerdir?

Genel olarak tüm spor PVC kaplama uygulamalarının kullanıldığı alanlar yani spor salonları, ticari faaliyette olan spor kulüpleri, basketbol, hentbol, voleybol, squash gibi belli başlı spor faaliyeti gösteren alanlarda zemin kaplaması olarak kullanılmaktadır. 3,45 mm spor PVC kaplama ürününün kullanım alanları da çok fazla değişmemektedir. Genel olarak aynı ürün grubuna dahil olduğundan dolayı nerede kullanılırsa o alanda istenilen kalitede etkiyi kullanıcılara sunmaktadır.

 

3,45 mm Spor PVC Zemin Kaplama Sistemlerinin Fiyatlandırılası Nasıldır?

 

3,45 m spor PVC zemin kaplama ürün çeşidimiz aslında tüm PVC yer döşeme sistemleri ile benzer yöntem ile fiyatlandırılır. Bu yöntem ise kullanım alanının metre karesi ölçülür kullanılacak malzeme cinsi seçilir ve gereken işçilerin işi yapma ücretleri ile en iyi sonuç için gerekli tutar kişilere sunulur.Pvc Zemin Kaplama

Spor pvc zemin kaplama 2mm çeşitleri ve özellikleri hakkında bazı bilgilere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. 

 

2 mm Spor PVC Zemin kaplama Nedir?

Spor PVC zemin kaplama ürün çeşitlerinden olan 2mm spor PVC kaplama ürünü hakkında konuşmadan önce genel olarak PVC zemin kaplamalar hakkında bazı bilgilere sahip olmanın yaralı olacağını düşündük. Bu sayede kullanılacak malzemenin genel olarak bulunduğu. Ürün grubunu tanımak önem arz etmektedir. PVC yer kaplamalar son yıllarda kullanımı çok artmış olan yer kaplama sistemleridir. Kullanıcılara sunduğu bin bir özellikle daha çok ön. Plana çıkmaktadır. Spor PVC yer kaplama ürünü ise bu ürün grubuna dahildir.

 

Bu ürün grubu PVC kaplama ürünleri arasında bulabiliriz ve farklı kullanımı bulunmaktadır. Tüm PVC kaplama ürünlerinin olduğu gibi farklı kullanım alanları olabilir fakat direk ismi üzerinde belirtilmiş olduğu gibi spor konsepti olan alanlarda yapılan bir yer kaplama sistemidir. 2mm spor PVC kaplama ürün çeşidi ise spor kaplama ürün grupları dan sadece bir tanesidir ve kendi kalınlığı ve özelliği ile kullanıcılara farklı bir deneyim sunmaktadır. Spor PVC zemin kaplama uygulama çeşitleri sırasıyla 2mm, 3mm, 4mm, 5mm, 6mm, 8mm, 10mm gibi kalınlıklarda olabilir. Bugün 2mm kalınlığındaki ürün. Hakkında detaylı bilgiler vereceğiz.

 

2mm Spor PVC Zemin Kaplama Sistemleri Nerelerde Kullanılır?

2mm olan bu ürün dışında genel olarak spor PVC kaplama uygulamalarının nerelerde kullanıldığından bahsedelim. Bu ürün grubu tamamıyla adından da bahsedildiği üzere spor salonları ve spor kulüpleri gibi ortamlarda zemin kaplama sistemi olarak kullanılmaktadır. Kaplı spor salonları, Fitness salonları, basketbol sahaları, voleybol, hentbol gibi spor branşlarının zeminlerinde kullanılabilir. 2mm olan bu ürün grubu kullanım alanlarının trafik yoğunluğu orta seviyede olmalıdır.

 

2 mm Spor. PVC Zemin Kaplama Sistemlerinin Özellikleri Nelerdir?

Bu ürün grubunun özelliklerinin en başında spor kaplama sistemleri içerisindeki 2mm kalınlığa sahip olan ürün olmasıdır. Ayrıca sahip olduğu özellikler ise PUR koruma kürü ile kolay yapılan bakım ve uzun ömrü boyunca daha az cila işlemi istemesidir. 2 mm spor PVC yer kaplama siteminde 20 yönlü desen seçeneği ve kendi içerisinde kullanım sonra iç hava desteği sayesinde kötü koku yapmaması dikkat çekmektedirPvc Spor Zemin Kaplaması

Kapalı spor salonları aktiviteleri,  mağaza, ofis, kreş,  fitness, basketbol, voleybol, hentbol, okul, oyun alanları, ticari alan zeminleri, vs için üretilmiş profesyonel spor zemin kaplama malzemesidir. Düz ve net renklere sahiptir.Tamamen hijyenik sağlıklı bir ortam sağlar. 2mm, 3mm, 4mm, 5mm, 6mm, 7mm ve 8 mm kalınlığında olması, akustik amaçlı kullanım avantajı mevcuttur. Fiyat teklifi için tıklayı

 

Pvc spor zemin kaplama malzemeleri  yumuşak dokusu ile performansı daha da yüksek seviyelere çıkaran, daha az yorup, diz kapaklara ve iskelet sistemine darbeleri daha az ileten pvc zemin kaplama, eklem ve yan bağların zarar görmesini de büyük ölçüde önler. Kolay uygulanabilen özelliği, uzun ömürlü ve dayanıklı yapısı, sürtünmelerden etkilenmeyen duruşu ile de ayrıca tercih sebebi ve önceliği taşır. Fitness salonları, voleybol, basketbol sahaları ve tenis kortları başta olmak üzere her türlü spor alanının zemini için en uygun seçimi oluşturan bu uygulamalar rengarenk ve estetik dokusu ile en kusursuz ve başarılı sonuçları veren spor zemin kaplama malzemeleridir.n