VİNİL ZEMİN KAPLAMA İSTANBUL

VİNİL ZEMİN KAPLAMA İSTANBUL


Vinil Kaplama Nedir?

Vinil kaplama uygulamaları, kuru ya da ıslak fark etmeksizin, her alanda kullanımı sağlanabilen ürünlerdir. ‘Vinyl Coating, PVC Kaplama/Döşeme’ gibi isimlerle de anılan vinil kaplamalar, polivinil asetat veya polivinil klorür gibi çeşitli reçinelerden oluştuğu için yüzey koruyucu özelliğe sahiptir.

Çocuk odaları hariç tüm alanlarda kullanılabilir. Antibakteriyel ve silinebilir olmasına rağmen çocuk odaları için sağlıklı bir ürün değildir. Kâğıt yerine elyaf tabanlı olan vinil kaplamalar çocuk odalarında azami derecede tercih edilebilir. Eviniz için vinil kaplama düşünüyorsanız, mutfak ideal bir kullanım alanıdır. Çünkü, yapısı gereği, vinil kolay kolay alev almayan bir üründür. Mutfak gibi sık yemek pişirilen ve yangın riski yüksek olan bir alanda kullanımı önerilir. Son yıllarda, dekoratif olarak oldukça geliştirilen vinil (vinyl) kaplama, birçok yerde dekor amaçlı da kullanılmaya başlanmıştır.

Vinil Duvar Kaplama

Geniş kulanım alanının yanında, vinil duvar kaplama uygulaması banyoda da oldukça sık tercih edilmeye başlanmıştır. Su alan bir alan olduğu için, banyolarda genellikle fayans ve boya tercih edilmektedir. Son dönemlerde dekorasyona verilen önemden dolayı banyo gibi alanlarda da artık duvar kağıdına yönelim başlamıştır. Su geçirmez ve silinebilir olan yapısı sayesinde gönül rahatlığıyla su alan yerlerde kullanılabilir. Aynı zamanda kolaylıkla yıkanabilmektir.

Vinil Zemin Kaplama

Silinme, yıkanma gibi durumlarda deforme olmayan ve darbelere karşı da dayanıklılığını koruyan bir yapıya sahiptir. Renk değiştirme yapmadığı için solma ya da akma durumu öngörülemez. Ayrıca afişler, tabelalar ve daha birçok alanda karşımıza çıkan bir üründür. Vinil zemin kaplama (PVC zemin kaplama/döşeme) okul, hastane, otel ve iş merkezleri gibi büyük alanlarda kullanımı sağlanır. Kalabalığın çok olduğu ve kir, toz gibi unsurların bulunduğu alanlarda gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Antibakteriyel olması özelliğinden dolayı herhangi bir mikrop dağılımına ve hastalığa sebep olmaz.